Насловна Најновије Пројекцијом документарно-играног филма „Печат браће Љубавића“ о 500 година Горажданске штампарије, аутора...

Пројекцијом документарно-играног филма „Печат браће Љубавића“ о 500 година Горажданске штампарије, аутора Слободана Симојловића, у Палама је синоћ је отворен 11. Филмски кампус у организацији Kинотеке Републике Српске. На овогодишњем кампусу, који ће трајати до четвртка, учествују бројна имена из свијета седме умјетности, а манифестацију су подржали Министарство просвјете и културе Републике Српске, општина Пале и Kултурно-спортски центар „Пале“.

137
0
Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић изјавио је у Београду да је крајњи циљ опозиције у Републици Српској понављање избора.

Конференцију за новинаре представници СДС-а и ПДП-а одржали су у Београду, поздрављајући одлуку ЦИК-а о поновном бројању гласова.

– Важан институционални корак је донијела ЦИК да поново преброји у Главном центру гласове за предсједника Републике Српске на бази чега ће се онда доносити одређени даљи кораци да се преброје гласови за све нивое, а вјероватно и понављање избора и поништавање – рекао је Бореновић.

ИЗВОРртрс
Претходни текстПочео 11. филмски кампус на Палама (ВИДЕО)
Сљедећи текстБореновић: Крајњи циљ опозиције понављање избора