Насловна Најновије Радош Малишић ученик генерације у Средњошколском центру „27. јануар“ у Рогатици

Радош Малишић ученик генерације у Средњошколском центру „27. јануар“ у Рогатици

229
0

Радош Малишић проглашен је данас за ученика генерације у Средњошколском центру „27. јануар“ у Рогатици на свечаности организованој у част 59. генерације, која броји 20 одличних ученика, рекла је Срни директор ове установе Жаклина Лелек.

Лелекова је додала да је Вукову диплому и новчану награду данас добила и Јована Хршум.

Малишић је данас поред Вукове дипломе и дипломе ученика генерације добио и на поклон књигу, те од школе и општине новчане награде у укупном износу од 1.100 КМ. Прикладне новчане награде су уручене и одличним ученицима ове генерације.

Лелекова је нагласила да је ријеч о јако доброј и успјешној генерацији рогатичких средњошколаца по учењу и владању, што показује и број одличних ученика, те матуртима, њих 67, пожеља срећу у даљем школовању.

Малишић је рекао Срни да му диплома ученика генерације значи много јер је то потврда његовог рада и учења, те изразио захвалност управи школе и професорима који су се, како каже, потрудили да кроз наставни процес ученицима пренесу „најбоље од свога бића и знања“.

– Планирам да упишем Правни факултет Универзитета у Источном Сарајеву и да се у будућности бавим правним наукама у даљем усавршавању – истакао је Малишић, коме су омиљени предмети у вези са друштвеним наукама.

ИЗВОРСрна
Претходни текстПочиње израда Споменика породици који ће бити на Тргу Републике Србије
Сљедећи текстЗа викенд сунчано, понегдје киша