Насловна Најновије РТ и Касиндо убједљиви у групи А Петровданског турнира у малом фудбалу...

РТ и Касиндо убједљиви у групи А Петровданског турнира у малом фудбалу “Трново 2024”

110
0

Петровдански турнир у Трнову настављен је синоћ, а на распореду биле су утакмице групе А, а у четвртфинале прошле су екипе “РТ” и Касиндо.

Екипа “РТ” отворила је такмичарски дан заједно са екипом Кафе Ребус Пале и славила побједу 5:2 головима Билића, Ханџића, Салчина, Мулаохметовића и Мочевића (аутогол). За Ребус поготке су постигли Делипара и Ђорда.

Другу утакмицу одиграле су екипе “РТ” и Касиндо и “РТ” је поново славила побједу резултатом 6:3. Поготке за “РТ” постигли су Билић 2, Ханџић 2, Мулаосмановић и Башовић, док је за Касиндо прецизан био Милошевић два пута и Панџић.

“РТ” је у трећој утакмици наставио низ побједа и тако овјерио максималан учинак у групи А. Славили су побједу 9:3 над Добојем, а стријелци су били Ханџић 3, Башовић 3, Билић 2 и Мулаохметовић. Поготке за Добој били су Кикић два пута и Стјепановић.

Четврту утакмицу одиграле су екипе Кафе Ребус Пале и Касиндо. Момци са Пала показали су одличну борбеност у којој се истакао Ведран Ђорда са три поготка у противничку мрежу. Утакмица је завршена у корист екипе Касиндо резултатом 5:3, а стријелци су били по два пута Папаз и Милошевић и једном Хећо.

Занимљива утакмица подмлађених екипа одиграла се између Кафе Ребус Пале и КМФ Добој, која је завршена нерјешено резултатом 7:7. За Ребус поготке постижу Ђорда 2, Делипара Ј 2, Делипара Б 2 и Вукадин, док су за Добој најпрецизнији били Кикић са четири поготка, Османбеговић 2 и Мујкић.

Посљедња утакмица одлучила је другопласираног у групи А, а одиграла се између екипа КМФ Добој и Касиндо, гд‌је је Касиндо славио побједу са 5:3. Стријелци су били Хећо 2, Панџић 2 и Папаз, док за Добој поготке постижу Кикић два пута и Мујкић.

Такође, одиграла се и утакмица породица између Бјелица и Поповића, гд‌је су Бјелице оствариле побједу од 5:2.

Данас ће се након годишњег концерта КУД-а Јахорина у 19.30х одиграти утакмица између екипе Градска општина Црвени крст Ниш и екипе Општине Трново.

Сутра је на програму одбојка од 9.00 часова у фискултурној сали Основне школе “Свети Сава” у Трнову, а од 18.00 часова улазимо у завршницу групне фазе Петровданског турнира у Трнову утакмицама групе Б, у којој се налазе три домаће екипе Општина Трново, Опћина Трново, ШГ “Трескавица Трново и Елбрус Јахорина.

Наградни фонд турнира је 13.000,00 КМ.

За побједника турнира обезбијеђено је 9.000,00 КМ, за другопласираног 3.000,00 КМ, а за трећепласираног 1.000,00 КМ.

Предвиђене су награде за најбољег играча и голмана у износу од 150,00 КМ.

Генерални покровитељ турнира је Општина Трново, а технички организатор КМФ “Жељезница” из Трнова, нови премијерлигаш Босне и Херцеговине у футсалу.

 
ИЗВОРPrincip.news
Претходни текстПатријарх Порфирије: Ни милом ни силом не можемо се одрећи Христа и своје православне вјере (ФОТО)
Сљедећи текстДодик: За Србе мир је једина опција, али то не значи да се нећемо бранити (ВИДЕО)