Насловна Вијести Саопштење Младена Лучића поводом инцидента на Јахорини

Саопштење Младена Лучића поводом инцидента на Јахорини

325
0

Поводом синоћњег инцидента који се догодио у хотелу „Вучко“ на Јахорини огласио се и Младен Лучић, а саопштење преносимо у цјелости.

– Поводом догађаја који се десио претходне ноћи на концерту Аце Лукаса у хотелу Вучко и нетачно интерпретираног од стране већине медија, а по инструкцијама господина Елека, имам потребу да се огласим и изнесем своју страну приче и догађаја. Нисам планирао да се бавим дописивањима преко медија, али сам присиљен с обзиром на медијску хајку која се покренула фрапантном брзином.

Господин Елек би требало да каже јавности да је он тај који је мени пришао за сто и поново покушао да ме рекетира, јер већ двије године он са својим сарадницима покушава да од мене изнуди 1,2 милиона конвертибилних марака за „услугу“ постављања шестосједа на општини Трново, у близини апартманског комплекса који гради моја фирма. Нетачно је да нас је било 20 већ 6 (шест) и нисмо дошли да правимо проблеме већ смо били испровоцирани на начин какав то само господин Елек зна и сви они који су икада имали посла са њим то знају. Нетачна је информација да сам ја један од власника фирме „Легенд“ д.о.о, ја сам ЈЕДИНИ власник фирме „Легенд“ д.о.о. Ниво улагања моје фирме је највећи у посљедње вријеме на Јахорини и у општини Трново.

Исто тако МУП РС, СИПА и Тужилаштво би се требали позабавити тиме како је Елек продавао земљу општине Трново, купово шестосједе, намијештао лицитације, до тога како је завршио факултет, како ради на пет мјеста и има возни парк од преко 2 милиона КМ, а не тривијалним стварим попут тога да њега неко напада.

Елек преко ОЦ Јахорина данашњим сопштењима жели од себе да направи жртву, а све како би прикрио свој милионски криминал који проводи на Јахорини.

Елек Недељко већ неко вријеме пријети мени и покушава на све начине да изнуди новац од мене. Жалосно је то што људи попут Елека имају инсталиране људе у структурама полиције који већ доносе и квалификују дјела, а ја до овог момемта нисам ни дао изјаву у полицији.

Што се тиче господина Нешића, он није био близу мене и Елека док смо се расправљали, те Елек на један перфидан начин покушава да увуче Нешића у све ово и на тај начин му нанесе политичку штету.

Жао ми је ако су гости доживјели непријатност расправом господина Елека и мене и на томе се дубоко извињавам свим гостима. Желим да напоменем да за све горе наведено посједујем доказе. Такође, молим све медије и државне органе да се уздрже од натачних и једностраних квалификација догађаја и да не слушају слијепо политичке комесаре који покушавају на овај начин да постигну поене, већ да саслушају и другу страну.

Претходни текстДио Источне Илиџе у уторак без струје
Сљедећи текстЕмисија „Пулс града“ 03.07.(ВИДЕО)