Насловна Вијести Саопштење ОЦ Јахорина поводом синоћњег инцидента

Саопштење ОЦ Јахорина поводом синоћњег инцидента

1024
0

Двадесет особа под вођством Ненада Нешића, кандидата за српског члана Предсједништва и вође странке ДНС, његовог рођеног брата Предрага Нешића и Младена Лучића, који се у више наврата помиње као озбиљан инвеститор на Јахорини, синоћ су организовано дошли на отварање љетње сезоне на Јахорину како би направили инцидент великих размјера.

Наиме, на концерту Аца Лукаса у организацији ОЦ Јахорина, на чије су манифестације увијек били позвани као гости, овог пута су ријешили да руше углед ОЦ Јахорина, тако што су током концерта, на којем је присуствовалао више хиљада људи, свих 20 чланова у видно алкохолосаном стању групе физички насрнули на једну особу из публике.

Брзом реакције обезбјеђења и МУП-а РС до већег инцидента није дошло. Ово је до сада први намјерно изазван проблем, иако је у организацији ОЦ јахорина до сада одржано преко 100 концерата и манифестација забавног карактера. Сви присутни су били шокирани чињеницом да су нападачи били под вођством особе која је кандидат за српског члана Предсједништва и његовог рођеног брата.

Из Олимпијског центра Јахорина су се захвалили МУП-у на брзој и професионалној реакцији те изразили наду да ће учесници инцидента бити адекватно санкционисани.

 

ИЗВОРоц јахорина
Претходни текстПолицијски службеници интервенисали због физичког напада на Јахорини
Сљедећи текстСутра и до 38 степени Целзијусових