Насловна Најновије СИПА ухапсила двије особе са Пала

СИПА ухапсила двије особе са Пала

1220
0

СИПА је јучер на подручју Мокрог открили плантажу опојне дроге марихуана. Плантажа марихуане је била скривена у просторијама некадашње пилане у Мокром.

“Откривено је и привремено одузето преко 1.152 засада стабљике које изгледом асоцирају на стабљике опојне дроге марихуана, као и опрема за узгој опојне дроге, велика количина расада сјеменки марихуане која је узгајана у посебној импровизованој лабараторији, 13 килограма биљне зељасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана, која је била спремна за продају”- стоји у саопштењу СИПА-е.

Реализовани су претреси на двије локације и двије особе су ухапшене, због постојања основа сумње да су починиле кривично дјело “Неовлаштена производња и промет опојним дрогама” прописано Кривичним закоником Републике Српске.

Ухапшене особе ће након криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњичених бити предата у даљу надлежност поступајућег тужиоца.

Наведене активности су проводене по усменом налогу Окружног суда у Источном Сарајеву, под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

ИЗВОР369 портал
Претходни текстТрново и ГО Црвени крст договорили сарадњу
Сљедећи текстЗавршена “Вишеградска стаза“