Насловна Најновије Скандал у Минхену: Голман Вања Милинковић Савић се потукао са навијачем

Скандал у Минхену: Голман Вања Милинковић Савић се потукао са навијачем

167
0

Иако је селектор Србије Драган Стојковић Пикси, више пута истицао да у табору “Орлова“ није било ниједног инцидента током Еура у Њемачкој, Телеграф пише да се баш пред меч са Данском у кафани у Минхену, голман  Вања Милинковић Савић, потукао са једним српским навијачем.

Све се догодило између утакмица са Словенијом и Данском, баш онда кад је Пикси играчима дао слободан дан.

Многима је одмах то дјеловало као чудна одлука, поготово јер долази пред одлучујући меч за пролаз групе. Селектор је рекао да су се играчи послије тога вратили расположени, да су га провели са породицама, али неки су одлучили да се за меч са Данском „припремају“ у кафани.

Како Телеграф сазнаје, голман Србије Вања Милинковић Савић, изашао је у Минхен на слободан дан, у један локал у којем иначе излазе наши људи који живе у Минхену и околини и гдје често наступају музичари из Србије и региона.

Како сазнаје Телеграф, један српски навијач му је у једном моменту добацио „Шта ћеш ти овдје? Треба да будеш у карантину, а ти пијеш!“

Вањи се то није свидјело, опсовао је навијача, кренуо ка њему, а онда га и ударио! Убрзо је реаговало обезбјеђење кафане, а у све се умијешао на крају и власник локала.

Телеграф је контактирао власника локала у којем је тог дана био Вања Милинковић Савић, који није желио да му се истиче идентитет, а који је потврдио да је било инцидента, али је дао нешто другачију верзију.

– Вања је дошао у нашу кафаницу али га обезбјеђење на улазу није препознало и нису хтјели да га пусте унутра јер је био у шорцу репрезентације, што је њега наљутило и дошло је до чарки. Ја сам се убрзо умијешао, ухватио сам га за руку и рекао да улази са мном, али је он то одбио. Све се десило у башти локала. Шта су му добацивали и шта су међусобно говорили ја нисам чуо. Драго ми је да смо на крају све ријешили – рекао је газда локала у Минхену за Телеграф.

Пандорину кутију на ову причу, отворила је заправо изјава селектора Драгана Стојковића, након слијетања на аеродром у Београду.

– Скандал је кад пијанчиш по кафанама у Минхену и Аугзбургу и кад се тучеш на тренингу -рекао је Пикси.

ИЗВОРТелеграф.рс, фото ТАНЈУГ
Претходни текстВучић: Приштина хоће признање, не вјерујем у будућност дијалога у скорије вријеме
Сљедећи текстЊегош Плакаловић именован за замјеника начелника општине Источни Стари Град