Насловна Најновије СНСД Пале: Оштра осуда вандалског чина, открити и правди привести починиоце

СНСД Пале: Оштра осуда вандалског чина, открити и правди привести починиоце

91
0

Општински одбор Савеза независних социјалдемократа Пале најоштрије осуђује вандалски чин паљења два аутомобила, од којих је један у власништву сина начелника ове општине и тражи од надлежних органа да што прије открију починиоце и приведу их правди да се овакви инциденти више не би поновили.

Као странка са највећим бројем одборника у Скупштини општине Пале, позвали су предсједника парламента да што прије закаже ванредну сједницу у вези са безбједносном ситуацијом у општини.

Истичу да овај срамотни акт насиља и деструкције представља озбиљан напад на безбједност и имовину наших грађана, као и на стабилност и мир у нашој заједници.

“Изражавамо дубоко жаљење због овог догађаја и наглашавамо да су овакви поступци апсолутно неприхватљиви у сваком демократском друштву. Тражимо од надлежних органа да што прије спроведу темељну истрагу, открију починиоце и приведу их правди, како би се обезбиједило да се овакви инциденти више никада не понове”, навели су из Општинског одбора СНСД-а.

Апелују да грађани Пала остану мирни и да не дозволе да их овакви инциденти застраше.

“Још једном, изражавамо пуну подршку породици начелника општине Пале и свим погођеним грађанима, уз наду да ће правда бити брзо и ефикасно задовољена”, наводи се у саопштењу.

Општински одбор Савеза независних социјалдемократа Пале наставиће да ради на јачању безбједности и заштити свих наших суграђана.

ИЗВОРSrna
Претходни текстУхапшен осумњичени за паљевине на Палама
Сљедећи текстЗатворена бирачка мјеста; Прелиминарни резултати за београдске изборе послије 22 часа