Насловна Најновије Суво и топлије на сјеверу, у осталим предјелима облачно уз кишу

Суво и топлије на сјеверу, у осталим предјелима облачно уз кишу

39
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, данас ће бити суво и топлије вријеме на сјеверу, док ће у осталим предјелима остати облачно, уз повремену кишу током већег дијела дана.

Падавине ће до вечери престати, а разведравање се очекује током ноћи, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен, сјевероисточни вјетар, понегдје уз јаке ударе.

Дневна температура ваздуха биће од 16 на југозападу до 24 на сјевероистоку, а у вишим предјелима од 12 степени Целзијусових.

Јутрос је у већини крајева претежно облачно вријеме.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница пет, Чемерно осам, Гацко и Хан Пијесак девет, Калиновик 10, Соколац, Кнежево, Мраковица и Ливно 11, Билећа, Динић и Сарајево 12, Фоча, Мркоњић Град, Сребреница и Рудо 13, Требиње, Нови Гради Рибник, Бихаћ и Тузла 14, Бањалука, Приједор, Зворник, Вишеград, Србац и Зеница 15, те Бијељина, Добој, Мостар и Неум 16 степени Целзијусових.

У протекла 24 часа у Дринићу је пао 21 литар кише по метру квадратном, у Сребреници и Чемерну 18, у Мркоњић Граду 17, у Зворнику 16, те у Приједору и Добоју 15.

Дванаест литара кише по метру квадратном пало је у Билећи, у Требињу и Кнежеву 11, у Новом Граду и Мраковици 10, у Бањалуци, Вишеграду и Рибнику девет, у Фочи и на Хан Пијеску осам, у Калиновику, Гацку и Рудом шест, те у Бијељини један.

ИЗВОРсрна, фото илустрација РТВИС
Претходни текстНа Палама Регионална конференција међународног права
Сљедећи текстУхапшен нападач у Ротердаму