Насловна Најновије Тематскa конференцијa секретара Црвеног крста Републике Српске

Тематскa конференцијa секретара Црвеног крста Републике Српске

44
0

Црвени крст Републике Српске у четвртак и петак,17. и 18. октобра 2024. године у Етно селу „Станишићи“ у Бијељини реализоваће XXIV Тематску конференцију секретара Црвеног крста Републике Српске, односно радно савјетовање секретара општинских, градских и координационих организација и одбора Црвеног крста Републике Српске.

За овогодишњу тематску конференцију пристигло је 55 пријава секретара и радног особља из читаве структуре Црвеног крста Републике Српске, те очекујемо конструктивну конференцију уз учешће великог броја радног особља из читаве структуре у креирању нових програмских активности и извршавања плана и програма Црвеног крста Републике Српске за наредну годину.

На конференцији биће разматрана Информација о активностима на доношењу новог Закона о положају и овлашћењима и заштити знака Црвеног крста Републике Српске, изради програма рада и финансијког плана активности, информација о току активности на изради Стратегије развоја Црвеног крста Републике Српске, те остале теме и дискусије о теми наставка реализације програмских активности у четвртом кварталу 2024. године.

Конференцији ће присуствовати предсједништво Црвеног крста Републике Српске, те гости предавачи из области наведених тема.

 

ИЗВОРртвис
Претходни текстОрганизација старјешина ВРС: Важно јединство патриотских снага за одбрану српског народа и Српске
Сљедећи текстКонкурс за избор кандидата за додјелу специјализације из оториноларингологије