Насловна Најновије ТО Града Источно Сарајево добила „Специјално признање за допринос очувању и развоју...

ТО Града Источно Сарајево добила „Специјално признање за допринос очувању и развоју туризма у Републици Српској“ (Фото)

146
0

Огромно признање за Туристичку организацију Града Источно Сарајево на Међународном сајму туризма у Бањалуци

Туристичка организација Града Источно Сарајево добила је „Специјално признање за допринос очувању и развоју туризма у Републици Српској“ на 4. Међународном сајму туризма у Бањалуци који је ове године окупио више од 150 домаћих и страних излагача.

„Велика част нам је данас припала и морам признати да ми је изузетно драго што смо препознати као фактор који доприноси развоју туризма читаве Републике Српске. Ово је једна од три главне награде које се додјељују ове година, а ми смо једина туристичка организација која је добила ову велику, тј. главну награду“, истакао је директор Туристичке организације Града Источно Сарајево Игор Иконић и додао да му је драго што сви релевантни туристички фактори, почевши од Министарства трговине и туризма, те Туристичке организације Републике Српске, препознају све напоре које је градска туристичка организација уложила у развој свеукупног туристичког производа на овим просторима.

„Ово представља додатан подстрек да наставимо у овом правцу, да развијамо што више различитих садржаја, љетних и зимских атракција, манифестација различитог карактера, те да наставимо са организацијом бројних концерата којих на нашим просторима у некој ближој прошлости није било скоро никако. Поред тога, додатно развијамо нове љетне садржаје од којих се истичу бројне уређене пјешачке стазе, те други садржаји који се тичу љета и активног одмора, а који из године у годину постају све популарнији“, рекао је Иконић.

Туристичка организација Града Источно Сарајево традиционално и самостално наступа на Међународном сајму туризма у Бањалуци који је највећи сајам тог типа и који се 4. пут организује у Републици Српској, а због великог броја излагача заслужено има међународни карактер. Сајам се одржава у Спортској дворани „Центар“, а трајаће до недјеље, 3. марта.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстПо Јавном позиву за додјелу 20 крава/јуница на подручју општине Пале, Комисија је извршила преглед пристиглих жалби и утврдила да су исте неосноване (Фото)
Сљедећи текстРавна планина међу најбоље оцјењеним скијалиштима у Европи