Насловна Најновије Требиње: У петак промоција новог романа Мирјане Бобић Мојсиловић

Требиње: У петак промоција новог романа Мирјане Бобић Мојсиловић

176
0

Нови роман Мирјане Бобић Мојсиловић „Сазвежђе свитаца“, који говори о искупљењу и људима које може спасти једино љубав, биће представљен требињској публици у петак, 21. јула, у организацији градске Народне библиотеке.

Промоција ће бити одржана у „Башти 74“, поред библиотеке, у 19.30 часова, а улаз је слободан.

Из Библиотеке наводе да роман прати шест јунака чији ће се животи испреплести и заувијек их промијенити.

Мојсиловићева је до сада објавила романе: „Дневник српске домаћице“, „Хепи енд“, „Мајке ми, бајка“, „Оно све што знаш о мени“, „Твој сам“, „Срце моје“, „Азбука мог живота“, „Глад“, „Господин погрешни“, „Тражи ме“ и „Твој анђео чувар“, те кратке приче „Баба, немој ништа да ме питаш“, као и збирку поезије „Обећао си ми“.

Аутор је шест позоришних комада „Сузе су О.К.“, „Верица међу шљивама“, „Позови М ради ужитка“, „Последња шанса“, „Погоди ко долази на вечеру“, „Свлачење“, који су извођени у Народном позоришту, Атељеу 212, Култ театру, Звездара театру, Академији 28 и на сцени КЦ „Палилула“.

Њених 12 наслова објављено је у Француској, Италији, Чешкој, Хрватској, Словенији и Македонији, а била је један од првих аутора – самосталних издавача у Београду.

Неколико пута је добила награду „Златни бестселер“, а добитник је и „Златне значке“ Културно-просветне заједнице Србије и аутор је неколико самосталних изложби слика. 

ИЗВОРСрна
Претходни текстРоманија на мини турнеји
Сљедећи текстКод манастира у Зворнику пронађен новчић најокрутнијег руског цара