Насловна Најновије Тушевљак исписао историју пожртвованосто и хуманости у Јерусалиму

Тушевљак исписао историју пожртвованосто и хуманости у Јерусалиму

97
0

Невен Тушевљак истрчао маратон у Јерусалиму.

“Какав дан, каква трка, енергија и поглед на град.Дан који ћу памтити до краја живота јер сам успио да остварим свој сан и да у Христовом граду истрчи овако тежак маратон”, написао је Невен Тушевљак на инстаграм налогу.

“Посветићу маратон Милошу и Магдалени,за које сам се Христосу молио током трке да им подари здравље.Такође, посветићу га нашем граду, лијепо су људи реаговали кад сам им рекао ко сам, одакле сам дошао и због чега”, каже Тушевљак.

Што се тиче трке Тушевљак је написао: “Невјероватно тешка стаза са константним измјенама успона и падова, веома топло вријеме гдје је температура у задњој трећини трке била 20 степени.Публика невјероватна подржавају те као да си Бекеле, окрепа на стази и волонтери одлични, чак су нудили и кафу.На 7.километру сам упознао Стацеy из Енглеске, дјевојку великог срца и остали смо заједно до краја гурајући једно друго до циља и на крају смо заједно ушли у циљ”, истакао је Тушевљак.

Тушевљак је захвалио руководству града Источно Сарајево и власнику пекаре “Златно зрно” за подршку који су му пружили приликом одласка у Јерусалим.

ИЗВОРРТВИС
Претходни текстИсточно Ново Сарајево: Љекарски преглед обавило 117 бораца
Сљедећи текст„Дани позоришта – Братунац 2023“ почињу 23. марта