Насловна Најновије УЕФА казнила Србију, Хрватску, Словенију и Албанију због расизма на Еуру

УЕФА казнила Србију, Хрватску, Словенију и Албанију због расизма на Еуру

93
0

УЕФА је објавила нове казне везане за дешавања на Европском првенству у Њемачкој, а због расизма на трибинама је казнила чак седам репрезентација.

Хрватска је кажњена са 50.000 евра и забраном доласка навијача на прву гостујућу утакмицу због расистичког понашања навијача на утакмицама против Шпаније, Албаније и Италије.

Србија је кажњена са 30.000 евра и забраном доласка навијача на прву гостујућу утакмицу због расистичког понашања навијача на утакмицама против Енглеске, Словеније и Данске.

Словенија је кажњена са 30.000 евра и условном забраном доласка навијача на прву гостујућу утакмицу, због расистичког понашања навијача на утакмицама против Данске, Енглеске и Португала.

Албанија је кажњена са 30.000 евра и условном забраном доласка навијача на прву гостујућу утакмицу због расистичког понашања навијача на утакмицама против Хрватске и Шпаније.

Румунија је кажњена са 40.000 евра и забраном доласка навијача на прву гостујућу утакмицу, због расистичког понашања навијача на утакмицама против Украјине, Белгије и Низоземске.

Мађарска је кажњена са 30.000 евра и условном забраном доласка навијача на прву гостујућу утакмицу, због расистичког понашања навијача на утакмицама против Њемачке и Шкотске.

Аустрија је кажњена са 20.000 евра и условном забраном доласка навијача на прву гостујућу утакмицу, због расистичког понашања навијача на утакмици против Пољске.

ИЗВОРагенције, фото EPA-EFE
Претходни текстНесметано одвијање саобраћаја, коловози суви, видљивост добра
Сљедећи текстДодиково обраћање пролонгирано за посебну сједницу Скупштине Србије