Насловна Најновије УЕФА упозорила српске навијаче да могу да уносе само званичне заставе Србије...

УЕФА упозорила српске навијаче да могу да уносе само званичне заставе Србије и ФСС

94
0

Фудбалски савез Србије саопштио је данас навијачима репрезентације Србије да је добио од Европске фудбалске уније упутства да ће на вечерашњој утакмици између „орлова“ и Енглеске у Гелзенкирхену бити дозвољено уношење искључиво званичних застава Републике Србије и ФСС и да други банери, заставе или трансперенти неће моћи да се унесу на стадион.

– Фудбалски савез Србије обавјештава све наше навијаче да ће на вечерашњој утакмици између Србије и Енглеске у Гелзенкирхену искључиво бити дозвољено уношење званичних застава Републике Србије и Фудбалског савеза Србије. Други банери, заставе или транспаренти неће моћи да се унесу на стадион – стоји у саопштењу на сајту ФСС.

Одлука УЕФА је дошла само дан након што су навијачи Албаније на утакмици против Италије масовно носили заставе такозване Велике Албаније, заставе терористичке тзв. ОВК и долазили на утакмицу у униформама те терористичке организације.

Ниједна спорна застава није одузета Албанцима, нити је било ко удаљен са утакмице због тога.

На сајту ФСС је објављено и упутство за све навијаче Србије који долазе на утакмицу, гдје да дођу уколико желе организовано на стадион, као и молба да сви дођу раније, пошто се капије стадиона у Гелзенкирхену отварају већ у 18.00 часова.

ИЗВОРТАНЈУГ
Претходни текстОсвештање храма у Трновом Долу код Билеће (Фото)
Сљедећи текстБјелица: „Нови Зејтинлик“ доказ велике жртве за Српску