Насловна Најновије Утопио се отац деветоро дјеце

Утопио се отац деветоро дјеце

718
0

Тијело Дољевчанина Мирослава Гавазовића (40) за којим се трагало од 26. априла, пронађено је данас у Јужној Морави у атару села Чапљинце.

Како сазнаје Телеграф, леш су на ријечном спруду уочили пролазници и алармирали полицију. На лице мјеста изашла је и Хитна помоћ ради констатације смрти али с обзиром на то да се тијело налазило на средини ријеке, нису могли да му приђу. Позвани су и припадници ватрогасно спасилачких јединица који су чамцем пришли месту гдје се тијело налазило и транспортовали га до ријечне обале.

С обзиром на то да је Гавазовић једина особа са тог подручја чији је нестанак пријављен те да се он када се посљедњи пут чуо са супругом казао да ће прегазити ријеку да би брже стигао до куће, одмах се посумњало да се ради о њему а ову сумњу потврдили су његови сродници који су га идентификовали.

Нишка полиција је потврдила да је пронађено тијело четрдесетогодишњег мушкарца те да нема никаквих околности које би указале да је његова смрт посљедица кривичног дјела.

Претпоставља се да се Мирослав утопио врло брзо по уласку у реку јер, према ријечима његове супруге Аманде Усаиновић, приликом њиховог посљедњег телефонског разговора пожалио се да је вода веома хладна. Она га је позвала само пет минута касније али му је телефон био недоступан.

Након пријаве Мирославовог нестанка полиција је интензивно трагала за њим али никакав његов траг није пронађен све до јутрос.

Гавазовић је радио у комуналном предузећу а иза себе је оставио деветоро дјеце.

ИЗВОРglassrpske.com
Претходни текстРубљов елиминисао Алкараза у Мадриду
Сљедећи текстВук Јанковић освојио сребро на Балканској математичкој олимпијади