Насловна Најновије Ученици Основне школе „Соколац“ отпутовали на Јахорину

Ученици Основне школе „Соколац“ отпутовали на Јахорину

235
0

Према наставном плану и програму од стране Министарства просвјете и културе Републике Српске, јутрос су ученици петих разреда Основне школе „Соколац“ отпутовали на Јахорину у Школу у природи, гдје ће боравити пет дана.

Директор Основне школе „Соколац“ Ђорђе Рајић, прије поласка, нагласио је да се Школа у природи разликује од екскурзије виших разреда.

  • Школа у природи није туристички обилазак и одмор, већ школица која има свој план и програм, активности едукативног, рекреативног и забавног карактера. Сваке године имамо позитивна искуства, тако да очекујем да ће тако бити и овог пута. Ове године имамо пет одјељења петих разреда, укупно 112 ученика и сви ученици путују на Школу у природи – рекао је Рајић и додао:
  • Захвалио бих се свим донаторима, како јавних предузећа, тако и приватних, који су својим донацијама помогли оним категоријама које су угрожене и којима је та помоћ била потребна. Немамо ниједно дијете које је изостало из финансијских разлога, што нам је посебно драго и због чега изражавамо велику захвалност свима – истакао је директор ОШ „Соколац“.

Школа у природи реализуоваће се до 2. јуна.

 

ИЗВОРГлас регије.057
Претходни текстОдређен једномјесечни притвор за Берберовића
Сљедећи текстЈана Ђерић првакиња свијета у кик-боксу