Насловна Најновије У Градачцу проглашена тродневна жалост након злочина

У Градачцу проглашена тродневна жалост након злочина

479
0

У Градачцу је проглашена тродневна жалост, након што је Нермин Сулејмановић убио троје људи, више особа ранио, а потом извршио самоубиство.

Градоначелник ове локалне заједнице Едис Дервишагић, рекао је да је одлуку о проглашењу тродневне жалости донијело Градско вијеће Градачца на хитној сједници и да ће бити на снази од данас до 14. августа.

„На проширеној сједници Колегиума учествовао је и кантонални министар унутрашњих послова који нас је обавијестио да је ово изловани инцидент и да је безбједносна ситуација задовољавајућа“, рекао је Дервишагић.

Он је најавио да ће данас бити одржана сједница Вијећа, на којој ће бити ријечи о наредним корацима, преносе федерални медији.

Нермин Сулејмановић из Градачца, осумњичен да је из пиштоља убио три особе и ранио три, починио је самоубиство, изјавио је јуче портпарол Кантоналног тужилаштва Тузла Адмир Арнаутовић.

Сулејмановић је убио бившу супругу и два мушкарца /отац и син/, те ранио полицајца, још једног мушкарца и жену на различитим локацијама у Градачцу.

ИЗВОРсрна, фото Блиц.рс
Претходни текстТемпо најбољи првог дана меморијалног турнира „Јово Сикима”
Сљедећи текстДанас регата на Дрини и “Шкобаљијада“