Насловна Најновије У Источном Сарајеву завршен други по реду 3на3 јуниор турнир

У Источном Сарајеву завршен други по реду 3на3 јуниор турнир

92
0
Након Модриче „3нa3 јуниор фудбал“ преселио се у Источно Сарајево, гд‌је су у два дана борбе у двије категорије – основци и средњошколци – крунисани шампиони у овом новом узбудљивом формату фудбала. Догађај је привукао велику пажњу присутних, поготово најмлађих који су, поред стварног фудбала уживали и у PlayStation кутку.
 
Побједници овог турнира:
 
У категорији основаца, титулу шампиона однијела је екипа OФК „Касиндо“, а као најбољи играч проглашен је Владо Ремић. У категорији средњошколаца титула је припала екипи „Посљедња станица Месићи“, за најбољег играча изабран је Дејан Томић. Финалисти обје категорије су изборили пласман на велико финале у Бањалуци, гд‌је ће снаге одмјерити финалисти свих 5 градова.
 
Спорт и пријатељство:
 
Циљ пројекта „3на3 јуниор фудбал“ усмјерен је на здраве животне навике међу младима, пружајући им прилику да покажу своје спортске вјештине, освоје награде и склопе нова пријатељства. Пројекат је реализован уз подршку Предсједника Републике Српске, а главни партнери турнира су Аутопутеви Републике Српске и компанија Екосен. 
 
Наредни турнир се одржава у Требињу и заказан је за 10. и 11. јун.
Претходни текстУсвојена инструкција о праву предлагања политичких субјеката за додјелу позиција бирачких одбора
Сљедећи текстКалабухов: Развијамо стратешко партнерство са Српском