Насловна Најновије У Источном Сарајеву све спремено за гласање у недјељу

У Источном Сарајеву све спремено за гласање у недјељу

115
0

Право гласа на локалним изборима у нед‌јељу, 6. октобра, на Палама има 19.961 бирач, у Источном Новом Сарајеву 11.888, у Источној Илиџи 13.582, у Источном Старом Граду 1.091, а у Трнову 1.239 бирача.

На подручју општина Источно Сарајево и у Калиновику све је спремно за локалне изборе у нед‌јељу, 6. октобра, речено је Срни у општинским изборним комисијама /ОИК/.

Бирачи ће на Палама моћи да гласају на 38 редовних бирачких мјеста и једном за непотврђене гласачке листиће, а биће активно и пет мобилних тимова.

За гласање у Источном Новом Сарајеву гласачи бирачко право моћи ће да искористе на 17 редовних бирачких мјеста, путем два мобилна тима и на једном бирачком мјесту за гласање на непотврђеним гласачким листићима и за гласање у одсуству.

У Источној Илиџи гласачима су на располагању 24 редовна бирачка мјеста, шест мобилних тимова и једно бирачко мјесто за непотврђене листиће.

Становници Источног Старог Града моћи ће да гласају на једном од четири редовна бирачка мјеста.

За изборе у општини Калиновик биће отворено 10 редовних бирачких мјеста, активна ће бити и два мобилна тима, док ће мјештани Трнова бирачко право моћи да искористе на четири редовна биралишта или путем једног мобилног тима.

ИЗВОРсрна, фото: princip news
Претходни текстЛавров: Питање КиМ и Дејтонски споразум добар примјер саботаже одлука УН
Сљедећи текстГашановић и Стаматовић потписали Споразум о сарадњи у туризму (Видео)