Насловна Најновије У Источном Сарајеву успјешно реализована вјежба Жандармерије и САЈ-а

У Источном Сарајеву успјешно реализована вјежба Жандармерије и САЈ-а

66
0
ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 15. ЈУЛА /СРНА/ - Припадници Специјалне антитерористичке јединице /САЈ/ и Жандармерије успјешно су реализовали тактичко-показну вјежбу у близини Административног центра у Источном Сарајеву, којој је присуствао и предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Припадници Специјалне антитерористичке јединице /САЈ/ и Жандармерије успјешно су реализовали тактичко-показну вјежбу у близини Административног центра у Источном Сарајеву, којој је присуствао и предсједник Републике Српске Милорад Додик.
Вјежба се састојала из двије фазе, прва је била одговор на терористички напад на Административни центар у Источном Сарајеву, а друга одговор на напад на конвој САЈ-а.

У вјежби су учествовала 24 припадника Жандармерије и 21 припадник САЈ. Приказу вјежбе присуствовали су и чланови колегијума министра унутрашњих послова Српске.

Прије вјежбе, одржана је сједница проширеног колегијума министра унутрашњих послова Републике Српске на којој је анализиран рад Министарства у првих шест мјесеци ове године.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОдјељење гинекологије и акушерства ЈЗУ Болница „Србија“ богатије за још једног специјалисту др Владимира Радовића
Сљедећи текстЈахорина ултра трејл 27. и 28. јула и концерт Николе Роквића