Насловна Најновије У недјељу конференција о сарадњи Економског факултета и Привредне коморе Српске

У недјељу конференција о сарадњи Економског факултета и Привредне коморе Српске

222
0

Представници Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву и Привредне коморе Републике Српске, одржаће у недјељу, 19. марта на Јахорини, конференцију за новинаре по питању заједничке сарадње ових институција, у организовању наредних научних конференција.

„Том приликом јавност Републике Српске и БиХ, биће упозната о сарадњи ових институција, из којих се изродила идеја о интегрисаном одржавању двије конференције – `Јахорински пословни форум` и `Јахорина економски форум`“, саопштено је из Економског факултета Пале.

У саопштењу наводе да су до сада ове двије конференције одржаване у различитим терминима.

Kонференција за новинаре биће одржана у хотелу „Термаг“ на Јахорини, са почетком у 13.00 часова.

„Јахорина економски форум“ представља манифестацију на којој се дискутује о најбитнијим економским питањима и доносе закључци који су у великој мјери инкорпорирани у политике, мјере и активности свих нивоа власти у Републици Српској и БиХ, као и у економску праксу у реалном сектору.

Научна међународна конференција „Јахорински пословни форум“, окупља велики број туризмолога, научних радника, представнике академске заједнице, јавног сектора, привреднике из земље и региона који заједничком дискусијом дефинишу конкретне приједлоге примјењиве у пракси.

ИЗВОРсрна, фото Економски факултет Пале
Претходни текстСутра на Романији такмичење младих скијаша
Сљедећи текстУ Источној Илиџи ће боравити 47 дјеце са Космета