Насловна Најновије У петак о парку природе „Требевић“ и Приједлогу стратегије развоја града за...

У петак о парку природе „Требевић“ и Приједлогу стратегије развоја града за период 2023-2029. године

160
0

Одборници Скупштине града Источно Сарајево разматраће на сједници у петак, 3. марта, Одлуку о оснивању јавне установе Парка природе „Требевић“, те Приједлог стратегије развоја града за период 2023-2029. године.

На дневном реду сједнице наћи ће се информација о Нацрту текста резолуције о правцима даљег развоја града Источно Сарајево поводом 30 година од доношења Статутарне одлуке о организацији Српског града Сарајева, саопштено је из Градске управе.

Скупштина града би требало да усвоји и приједлог одлуке о допуни Одлуке о наградама и признањима града Источно Сарајево, те приједлог одлуке о додјели признања поводом 30 година доношења Статутарне одлуке о организацији Српског града Сарајева.

На дневном реду је и одлука о допуни Одлуке о инспекцијама града Источно Сарајево, а биће разматрана и информација о превентивном дјеловању против злоупотребе дроге и опојних средстава на подручју града Источно Сарајево за 2022. годину.

Одборници би требало да разматрају и приједлог одлука о разрјешењу и именовању чланова управног одбора Туристичке организације града, као и приједлог одлука о именовању вршиоца дужности директора Парка природе „Требевић“, те о именовању вршиоца дужности чланова Управног одбора овог парка природе.

Сједница Скупштине града Источно Сарајево заказана је за 10.00 часова.

ИЗВОРртвис
Претходни текстРегионални програм локалне демократије на Балкану два позива за незапослене
Сљедећи текстГашановић и министар Шеранић одржали састанак у Бања Луци