Насловна Најновије У сарајевској школи избодена два основца

У сарајевској школи избодена два основца

188
0

Два ученика деветог разреда Основне школе „Бехаудин Селмановић“ задобила су повреде оштрим предметом, а малољетни извршилац, такође ученик деветог разреда је ухапшен у поподневним сатима, саопштио је МУП Кантона Сарајево.

– Данас око 13.15 часова, из ОШ „Бехаудин Селмановић“ обавијештена је ПУ Нови Град да је један ученик задобио повреду оштрим предметом, а коју му је у школском простору нанио његов вршњак – наводи се у саопштењу.

Повријеђеном ученику је помоћ указана на Клиничком центру Сарајево, гдје су му констатоване тешке повреде због чега је задржан на лијечењу.

– Повреду оштрим предметом задобио је још један ученик деветог разреда и њему су констатоване лакше повреде – наводи се у саопштњу, а увиђајем је руководио тужилац Кантоналног тужилаштва Сарајево.

– У поподневним часовима, малољетни извршилац је лишен слободе због основа сумње да је починио кривична дјела – убиство у покушају и лакша тјелесна повреда и над њим се врши криминалистичка обрада – наведено је у саопштењу МУП-а.

Како је истакнуто, с обзиром на чињеницу да је ријеч о малољетницима, Управа полиције и Кантонално тужилаштво неће саопштавати  више детаља.

ИЗВОРРТРС
Претходни текстОткривене крајње намјере резолуције о Сребреници, Конаковић признао (Видео)
Сљедећи текст„Пулс града“, 28.5.2024. (Видео)