Насловна Најновије У четвртак на Јахорини конференција о предузетништву жена

У четвртак на Јахорини конференција о предузетништву жена

55
0

Конференција предузетништва жена у Републици Српској „Кроз промјену до успјеха“, биће одржана у четвртак, 3. октобра, на Јахорини, саопштено је из Европске мреже предузетништва Србије.

Овај значајан догађај постао је традиционално окупљање жена предузетника, као и свих оних који се баве подстицањем женског предузетништва у региону и пружа платформу за размјену идеја и искустава с циљем јачања жена у пословном свијету и њиховог активног доприноса економском развоју.

Овогодишњи догађај окупиће инспиративне говорнике и стручњаке из цијелог свијета, који ће подијелити своја искуства и дискутовати о томе како промјене у пословним стратегијама, окружењу, али и личном развоју, могу допринијети остваривању успјеха.

Теме које ће бити обрађене укључују иновације, дигитализацију, прилагођавање тржишту, као и важност личне и професионалне изградње, а учесници конференције имаће прилику да присуствују интерактивним радионицама, које су осмишљене како би пружиле практична знања и вјештине за унапређење пословања.

Овај догађај је одлична прилика за умрежавање, размјену искустава и стварање нових пословних прилика са колегама и стручњацима из различитих области, наведено је у саопштењу.

Конференција је заказана за 10.00 часова у хотелу „Термаг“.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстЈесења школа медијске писмености
Сљедећи текстВашингтон: Докази о ратној сарадњи Алије Изетбеговића и Бин Ладена