Насловна Најновије Цетиње: Двије особе погинуле у тешкој саобраћајној несрећи

Цетиње: Двије особе погинуле у тешкој саобраћајној несрећи

138
0

Двије особе су погинуле, док је више особа повријеђено у удесу који се десио на путу Цетиње – Будва.

Како је потврђено „Вијестима“, дошло је до слијетања аутобуса, на правцу између Обзовице и Брајића. Први подаци полиције указују да је у аутобусу било између 30 и 35 путника.

Полиција, спасилачке екипе и бројне екипе Хитне помоћи још извлаче повријеђене из провалије гдје је слетио аутобус фирме „Паповић“.

Трећом траком се одвија саобраћај, да не би дошло до блокаде и како би бројна кола Хитна помоћи и возила полиције могли да одвозе повријеђене до болница.

На мјесто несреће упућене су све расположиве полицијске снаге из Будве и Цетиња, а на путу ка Обзовици су и припадници специјалних јединица полиције.

На лицу мјеста је више возила Хитне помоћи.

„Вијестима“ је у будванској Служби заштите и спасавања речено да су послали три возила са ватрогасцима, јер има доста повријеђених.

Екипама хитне помоћи, љекарима и медицинском особљу Клиничког центра, као и цетињској болници, издата је препорука да све екипе буду у приправности за пријем повријеђених.

– На магистралном путу Цетиње – Будва, догодила се саобраћајна несрећа, усљед чега је дошло до слијетања аутобуса ‘Паповић’ са коловоза. Све расположиве јединице Управе полиције су на лицу мјеста, као и службе Хитне медицинске помоћи и Директората за ванредне ситуације – објавила је Управа полиције на мрежи Икс.

ИЗВОРНезависненовине, фото Глас Српске
Претходни текстЗа лијечење Милана Маџгаља прикупљено 134.700 евра
Сљедећи текстНајава „Актуелно“ , 19.09.2023. године (Видео)