Насловна Најновије Ђуревић: Што прије расвијетлити напад, Вишеград је мјесто мира и толеранције

Ђуревић: Што прије расвијетлити напад, Вишеград је мјесто мира и толеранције

71
0

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић осудио је напад на повратнике Фадила и Ајшу Мемишевић из села Омерагићи, које је напало и претукло непознато лице и изразио наду да ће надлежни органи што прије расвијетлити овај случај.

„Вишеград је град мира и толеранције, потребно је да се уважамо и прихватамо различитости, да се поштујемо и волимо“, рекао је Срни Ђуревић.

Он је нагласио да је у протеклим годинама много урађено на пољу мира, толеранције и суживота, односно на превазилажењу вјерске, расне, етничке и друге различитости.

„Догађај застрашивања који се десио у Вишеграду мора бити осуђен, а ми ћемо настојати да помогнемо повратницима и да им пружимо најискренију подршку, како би се осјећали сигурно и заштићено“, навео је Ђуревић.

Ђуревић је рекао да у Вишеграду има доста повратника, да су то људи који су одлучни да живе и раде на својим имањима.

„Имамо добру сарадњу са њима и учинићемо све да се обезбиједи сигурност повратника“, нагласио је он.

Полиција трага за мушкарцем који је маскиран и наоружан провалио у једну породичну кућу код Вишеграда, претукао супружнике и украо 7.000 КМ, потврђено је Срни из Полицијске управе Фоча.

Портпарол Полицијске управе Фоча Свјетлана Говедарица рекла је Срни да је родбина оштећених пријавила вишеградској полицији да се овај случај догодио у ноћи са четвртка на петак, 23. на 24. март.

Она је навела да је маскирани нападач претукао супружнике чији су иницијали М.А и М.Ф, а потом их везао лепљивом траком и украо 7.000 КМ.

ИЗВОРсрна
Претходни текстТакмичари Џиу-џицу клуба ,,Славија“ на турниру у Бечу
Сљедећи текстУ недјељу претежно сунчано, крајем дана киша