Насловна Најновије Јавни позив за суфинансирање трошкова боравка у вртићима

Јавни позив за суфинансирање трошкова боравка у вртићима

165
0

Општина Источна Илиџа расписује јавни позив за суфинансирање трошкова боравка дјеце у вртићима.

 Приликом пријаве потребно је доставити доказ о броју чланова домаћинства (кућна листа), потврду о упису дјетета у вртић, затим увјерење о пребивалишту за родитеље и пунољетне чланове домаћинства (ЦИПС), извод из матичне књиге рођених за свако малољетно дијете, потврду о личним примањима свих запослених чланова домаћинства, као и потврду са бироа, ако лице није у радном односу.

Пријава на јавни позив подноси се на прописаном обрасцу који се може преузети у канцеларији бр. 4, у згради општине Источна Илиџа, улица Војводе Радомира Путника бр. 2. или на web страници Општине www.istocnailidza.net .

Пријаве са потребном документацијом могу се доставити лично у пријемној канцеларији (матични уред) општинске управе сваким радним даном од понедјељка до петка, у периоду од 07:30 до 15:00 часова, или поштом на адресу: Општина Источна Илиџа, Војводе Радомира Путника бр. 2, 71123 Источна Илиџа, са назнаком: Комисији за суфинансирање трошкова боравка у вртићима (потребну документацију предавати у затвореној коверти). Потписивање уговора са апликантима који буду испуњавали потребне услове вршиће се накнадно по објављивању коначне ранг листе, а важиће од 01.09.2023. године .

Рок за подношење пријаве износи 15 (петнаест) дана од дана објављивања на огласној табли односно званичној интернет страници општине. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

ИЗВОРопштина источна илиџа
Претходни текстНаташи Ћејић потребна помоћ; Поново мора у Београд на преглед
Сљедећи текстСпоменик краљу Твртку постављен под окривљем мрака у Сарајеву