Насловна Најновије Јелена је родила сина, па близанце, а сад је на свијет донијела...

Јелена је родила сина, па близанце, а сад је на свијет донијела тројке

364
0

Да ли се сјећате приче о мами из војвођанског села Конак која након близанаца очекује тројке? Е па имамо дивну вијест за вас – свијет је постао богатији за једну принцезу Радмилу и принчеве Богдана и Милутина! Њихова краљица – мама Јелена породила се 2. октобра и како је рекла, све је протекло у најбољем реду и сада се само чека да њени анђели малко ојачају на одјелењу неонатологије у београдској болници Народни фронт и спремни су да дођу кући у загрљај браћи, сестрама и препоносним родитељима.

Да се роде двојке данас – није риједак случај, тројке мало рјеђе, али с обзиром на све већи број вантјелесних оплодњи, опет – дешава се. Али породица Крнић заиста може ући у историју кад су те ствари у питању, јер су они своју троструку срећу осјетили након претходне двоструке!

Да да, Радмилу, Милутина и Богдана код куће чекају шестогодишње сестрице Анђелија и Стефанија! Да читава прича буде још чаробнија – сво петоро ће пазити и мазити њихов брат – десетогодишњи Душан. Анђелија и Стефанија сигурно не могу од радости дочекати да им се придруже браћа и сестра јер су нон-стоп мами све до порођаја такорећи љубиле мами стомак и биле ту да помогну све што треба – к’о велике. Душан је већ малко старији и дјечак је, па је приликом посјете новинарске екипе у Конаку, мало био „по страни“, иако је и он сигурно пресрећан и у чудо што не једно, не два, него три мала чуда стижу да их воли.

Нестрпљиви да их узму у наручју су сигурно и баке и деке који су и до сад, а и тек ће, како је признала Јелена, бити од велике помоћи и њој и тати Милошу. Да три бебе из општине Сечањ заиста јесу уникати говори то, да се према неким подацима, такви случајеви дешавају једном на 8.000 порођаја. Ову причу још чудеснијом чини то што су бебе зачете потпуно природним путем, баш као и близнакиње прије тога. Свака част, зато и родитељима, а богме и мајци природи!

А да чудо није претјерена ријеч у овом случају, говори и то да је Јелена тројке зачела након што је претходно имала један спонатани побачај. И доктори су били потпуно затечени.

„Ријетки су случајеви да се баш тако нешто деси. Обично кажу да постоји могућност да буде још један пар близанца, али вјероватно је генетика учинила своје. Имамо са обје стране близанце у породици“, рекла је ова мама.

Дакле, јесте генетика, али понајвише јесу вјера и љубав које ова породица има у великим количинама. Кад тога има – и чуда су могућа!

ИЗВОРАТВ БЛ
Претходни текстБубић: Једини циљ Суда БиХ елиминација предсједника Српске из политичког живота (ВИДЕО)
Сљедећи текстЂоковић послије преокрета у полуфиналу Шангаја (ВИДЕО)