Насловна Најновије Још једна компанија подржала акцију “Храна за бебе за 0% марже“

Још једна компанија подржала акцију “Храна за бебе за 0% марже“

58
0

Након што је објављено учешће одређених продајних објеката у друштвено одговорној акцији „Храна за бебе за 0% марже“, домаћа компанија Робот самовољно је одлучила пружити своју подршку, те се и сама прикључити акцији.

Из фирме Робот су изјавили да се радују судјеловању у пројекту, те наводе како ће се увијек прикључити и исказати подршку свим пројектима, који могу утицати на бољитак заједнице.

У склопу овог пројекта под слоганом „Без марже за најмлађе“, Робот тржни центри широм БиХ ће се одрећи марже на широк асортиман прехране за бебе, који обухвата кашице и сокиће, као и замјену за мајчино млијеко.

„Врло нам је важно да поред основне ставке квалитета, нашим купцима осигурамо и факторе који ће обезбједити да могу уживати у безбрижнијој куповини, у годинама које су пресудне за породицу и развој исте.

У циљу нам је да родитељима макар мало олакшамо изазовне године родитељства, те нашим најмлађим обезбједимо разноврстан и здрав бејби прехрамбени асортиман по повољним цијенама.“

Акција почиње од 20. маја, а трајаће све до завршетка 2024. године. Робот тржни центри, позивају све купце да их посјете и увјере се у приступачност и квалитет, који их већ дуги низ година чини водећим партнером за трговину сваког домаћинства.

ИЗВОРкомпанија ''Робот''/''Robot''
Претходни текстВолш: Ситуација за Кијев је све гора и гора
Сљедећи текстКик боксер T – COMBAT TЕАМ-а Обрад Газдић путује на Свјетски куп у Истанбулу