Насловна Најновије Љубиша Ћосић кандидат СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева и предсједник Градског одбора

Љубиша Ћосић кандидат СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева и предсједник Градског одбора

510
0

У Источном Сарајеву синоћ је одржана конститутивна сједница Градског одбора Савеза независних социјалдемократа Источно Сарајево у новом сазиву, на којој су верификовани чланови Градског одбора испред шест општинских одбора, те изабрано Предсједништво и предсједник Градског одбора.

За предсједника Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево реизабран је Љубиша Ћосић, док су за потпредсједнике изабрани Бошко Томић и Страхиња Башевић.

У Предсједништво Градског одбора изабрани су:
1. Страхиња Башевић
2. Младен Малетић
3. Бранко Короман
4. Бошко Југовић
5. Дамјан Шкипина
6. Бошко Томић
7. Јован Катић
8. Љубиша Ћосић
9. Мирослав Вујичић
10. Мирослав Бјелица
11. Драгомир Гаговић

Градски одбор СНСД-а Источно Сарајево на састанку је разматрао и актуелну политичку ситуацију у контексту предстојећих локалних избора у Републици Српској и БиХ.

Имајући у виду његов, више него квалитетан досадашњи, дугогодипњи рад, како у СНСД-у тако и локалној заједници, Градски одбор је за градоначелника Источног Сарајева поново, једногласно, кандидовао Љубишу Ћосића, који се на тој позицији налази од фебруара 2021. године.

Став Градског одбора СНСД-а је да је Љубиша Ћосић током претходних два мандата на позицији начелника општине Источно Ново Сарајево, а затим и у актуелном мандату на мјесту градоначелника Источног Сарајева, на најбољи начин показао како се руководи локалном заједницом у интересу свих њених становника.

Због тога, Градски одбор је сигуран да ће грађани Источног Сарајева своје повјерење на предстојећим изборима поново дати Љубиши Ћосићу и на тај начин омогућити
континуитет развоја, како града Источно Сарајево, тако и свих његових општина.

ИЗВОРОпштински одбор ИНС
Претходни текстЦИК представио нову опрему; Нема одговора на питања о могућој злоупотреби (ВИДЕО)
Сљедећи текстДодик: Орбан посјетио Кијев и Москву са истом жељом – прекид сукоба