Насловна Најновије Акцијска понуда кредита у Flex Credit-u до 30.новембра!

Акцијска понуда кредита у Flex Credit-u до 30.новембра!

28
0

У сусрет јесени радујемо се нижим температурама, топлим бојама природе и јесењим плодовима. Оно што нас мање радује су бројне обавезе и трошкови који нам слиједе у овом периоду године, као што је припрема хране за зиму, обезбјеђивање огрјева, а о већим режијским рачунима да и не говоримо.

Имајући на уму потребе наших најстаријих суграђана, Микрокредитно друштво „Flex Цредит“ прилагодило је своју кредитну понуду потребама управо ове категорије клијената и с тим у вези припремило специјалну акцијску понуду која траје до 30. новембра 2024.

Током трајања ове понуде сви клијенти – пензионери, који аплицирају за брзи кредит у Flex Цредит-у у могућности су да остваре бројне погодности као што су: повољнија каматна стопа, дужи рок отплате, те већи износи кредита до 4000 КМ.

Понуда се односи на све клијенте старости до 85 година који остварују редовна мјесечна примања преко МИО/ПИО фондова Републике Српске и Брчко Дистрикта, те Федерације БиХ, као и пензионери који потпуно или д‌јеломично остварују инострану пензију.

Захтјев за кредит може се поднијети директно у пословницама Flex Цредит-а или путем online апликације на сајту flexcredit.ba. Уз минимум тражене документације, довољно је само неколико минута да се аплицира за кредит, те 15 минута да се добије коначна информација о одобрењу.

Након одобрења кредита новац можете преузети у једној од вама најближих пословница Flex Credita-a или путем жиро рачуна уколико аплицирате са подручја Федерације БИХ.

Сазнајте све детаље ове понуде путем линка или позовите Контакт центар на број телефона 051 20 20 20.

 

 

 

 

ИЗВОРFlex Credit
Претходни текстПриштински суд изрекао петомјесечну казну затвора Београђанину ухапшеном на Мердару
Сљедећи текстКошарац: Сатлер је служио лицемјерној политици двоструких аршина