Насловна Најновије Амбасадор САД у БиХ Мајкл Марфи посјетио општину Источни Стари Град

Амбасадор САД у БиХ Мајкл Марфи посјетио општину Источни Стари Град

161
0

Начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић јуче је угостио Њ.Е. амбасадора Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини Г.Марфија са сарадницима, приликом званичне посјете Општини Источни Стари Град.

Приликом посјете организовн  је састанак у кабинету начелника општине у сједишту на Хреши, а разговарало се о више важних тема.

Начелник Гашановић је представио општину Источни Стари Град са свим њеним развојним потенцијалима, реализованим пројектима и будућим пројектима, а посебан акценат стављен је на изградњу првог технолошког парка у Босни и Херцеговини који се налази на Требевићу и свим другим пројетима који прате изградњу парка.

„ Годинама уназад његујемо партнерства и пријатељства са дипломатским представништвима у Босни и Херцеговини и драго нам је да је таква ситуација и када је у питању Америчка амбасада и захваљујем се јер је нашао вријеме да посјети једну општину као што је Источни Стари Град “, рекао је начелник Бојо Гашановић.

Током посјете разговарало се и о актуелној политичкој ситуацији у Босни и Херцеговини и економији.

Оно што је истакнуто јесте и да је у општини Источни Стари Град реализовано неколико веома битних пројеката финансираних од стране Агенције САД-а за међународни развој и да је Општина ИсточниСтари Град препозната као озбиљан партнер.

 

ИЗВОРопштина источни стари град
Претходни текстЗлатник за прворођену бебу у Источном Новом Сарајеву
Сљедећи текстУ суботу промјенљиво облачно