Насловна Најновије АМС РС: Опрез због магле и поледице

АМС РС: Опрез због магле и поледице

135
0

Магла јутрос смањује видљивост на путевима у котлинама уз ријечне токове, а у вишим предјелима је могућа поледица, па се возачима савјетује додатни опрез, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Магле има на путевима на ширем подручју Витеза, Kисељака, Kоњица и Јабланице, Kључа и Санског Моста, док се возачима на подручју Босанског Петровца скреће пажња на мјестимично јак вјетар.

Због оштећења мостова преко ријеке Буковице у Горњи Подградцима и преко ријеке Јабланице у мјесту Совјак, на локалним путевима је обустављен саобраћај и преусмјерен на алтернативне путне правце.

Радови се изводе на магистралном путу Градишка-Нова Топола-Kлашнице, Соколац-Подроманија, Бањалука-Српске Топлице, Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/, Приједор-Стара Ријека, Приједор-Kозарац, на магистралном путу код Добоја гдје је у току градња ауто-пута.

Измјене у саобраћају су и на путевима Стари Угљевик-Главичице, у рејону Старог Угљевика, Србац-Горња Вијака–Разбој, Разбој-Тедин Хан и Тедин Хан-Теслић, Фоча-Горажде у Филиповићима, Укрина-Горња Вијака и Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље.

Због оштећења моста на локалном путу у Горњим Орловцима на подручју града Приједора, обустављен је саобраћај до краја године.

Деминерски радови изводе се на путу Поље-Подновље, у мјесту Горњи Божинци, подручје града Дервента, због чега долази до повремених обустава саобраћаја.

У ФБиХ се радови изводе на дионици ауто-пута Зеница сјевер-Зеница југ, на путу Јајце-Доњи Вакуф у тунелу Скела и на дионицама магистралних путева Чевљановићи-Нишићи и Живинице-Ступари.

На граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања.

ИЗВОРсрна, АМС Републике Српске, фото Tportal
Претходни текстУ породилиштима у Републици Српској рођено 15 дјевојчица и 12 дјечака
Сљедећи текстТеретни воз са фосфорном киселином исклизнуо из шина код Зајечара