Насловна Вијести Аутогол Павкова елиминисао Звезду из Лиге шампиона

Аутогол Павкова елиминисао Звезду из Лиге шампиона

224
0

Фудбалери Црвене звезде нису успјели да се квалификују у групну фазу Лиге шампиона.

Тим из Љутице Богдана је у реванш мечу пред пуном „Мараканом“, ремизирао са Макабијем 2:2, а тим из Хаифе је укупном резултату славио 5:4 и осигурао наставак борбе у елитном такмичењу.

Волшебан је, може се слободно рећи, начин на који је Звезда испала. Било је великих најава када је Звезда извукла Макаби, сви су очекивали лаган пролаз, али десило се супротно.

Отрежњење је стигло већ након првог сусрета у Израелу, када је Френдзи Пјеро показао Звезди, да и у другој француској лиги играју квалитетни играчи.

Потом се најављивао и преокрет у реваншу на Топчидерском брду, а на крају Дејан Станковић ни по трећи пут није успио да на прави начин наслиједи Владана Милојевића и обезбједи пласман у Лигу шампиона.

Могла је Звезда до побједе, али треба признати да су гости ипак били ближе. Станковић је одлучио да промјенама у другом полувремену унесе живост, а први који је ушао у игру био је Гелор Kанга. Габонац је био и више него незадовољан тиме, што је и показао Станковићу са којим је ушао у сукоб.

Ипак, стратегу црвено белих би сигурно било драже да се Милан Павков из неког разлога наљутио на њега, у односу на оно што је урадио.

Играо се 90. минут када је на комичан начин Павков прослиједио лопту у сопствену мрежу, иако је уведен да то уради на другој страни.

Нападач на излазним вратима је на тај начин послао свој тим у групну фазу Лиге Европе, а питање је да ли ће исту дочекати у црвено-белом дресу.

Звезда се сада окреће обавезама у првенству, али ће сву пажњу 26. августа окренути ка жријебу у Истанбулу, када ће добити ривале у групи Лиге Европе.

ИЗВОРБ92, Пеђа Милосављевић/STARSPORT
Претходни текстУ Београду мурал посвећен Дарији Дугиној
Сљедећи текстТужилац наредио прикупљање доказа о случају повријеђеног новорођенчета