Насловна Магазин Занимљивости Бајага репује у новој пјесми „21. век“ (ВИДЕО)

Бајага репује у новој пјесми „21. век“ (ВИДЕО)

570
0

У химничном рефрену, Бајага и Интруктори поручују – 21. век почео је тек, а они хоће све да нас изненаде.

Бајага воли да изненади своје обожаваоце, а доказ томе је и нови сингл „21. век“, који је данас објављен на друштвеним мрежама.

У реп маниру, двије године након албума „Овај свет се мења“, Бајага наставља да говори о стварима које су актуелне и на неки начин потресају планету. Музику је компоновао заједно са клавијатуристом Инструктора Сашом Локнером, док су за аранжман заслужни Локнер и гитариста бенда Марко Њежић.

– Пјесма „21. век“ је одраз овог времена у којем живимо, и резиме свега овога што нам се дешава у протекле двије, три године – истиче Бајага.

Како Бајага прича, у прошлом вијеку су имали веома успјешну пјесму „20. век“, а у овом вијеку су се ствари мало промијениле, па је он имао потребу да напише и пјесму „21. век“.

– Оно што смо до сад доживјели у њему, није било тако лијепо као у двадесетом, тако да је и пјесма мало мрачнија, у складу са мрачном реалношћу – објаснио је Бајага поводом објаве нове пјесме.

Бајага и Инструктори почели су велику турнеју у оквиру које ће одржати и велики концерт у Бањалуци 6. јула на тврђави Кастел.

До тада послушајте „21. век“!

ИЗВОРrtrts
Претходни текстЦијена гаса већа за 12 одсто
Сљедећи текстПредстављена биографија Моме Капора