Насловна Најновије Бањалука: Седмо издање “Ћевап феста“ од сутра до недјеље 16. јуна

Бањалука: Седмо издање “Ћевап феста“ од сутра до недјеље 16. јуна

42
0

Седми „Ћевап фест“, манифестација посвећена промоцији бањалучког ћевапа, биће отворен сутра у Парку „Петар Кочић“ и трајаће до недјеље, 16. јуна до касних вечерњих часова, рекао је Срни Промотер ове манифестације Небојша Куштриновић.

Куштриновић је рекао да ова манифестација привлачи многобројне посјетиоце, да је у овогодишњем издању обогаћена и великом понудом домаћих пољопривредних производа, у сарадњи са асоцијацијом „Плодови села“.

Промотер „Ћевап феста“ истиче да ће посјетиоци имати прилику да уживају у најбољим бањалучким ћевапима, али и да испробају бројне домаће делиције.

Он је рекао да ће ћевабџије бити сутра у парку од 9.00 часова, док је као радно вријеме одобрен термин од 9.00 до један час иза поноћи.

„Нимало случајно, овогодишњи фестивал отварамо на Спасовдан, крсну славу града, у намјери да пружимо додатни садржај нашим суграђанима који нас вјерно прате свих ових година. И, немојте да вас брине киша, ово је само пролазна нестабилност, сунце ће поново да нас огрије од петка, тако да имате разлога да се прошета до парка и погледа шта смо вам припремили за ново издање фестивала“, поручио је Куштриновић.

eKapija | Ćevap fest od 7. do 9. oktobra u Banjaluci

Он је рекао да је , у намјери да се да подстрек домаћим произвођачима, овогодишњи фестивал обогаћен понудом домаћих пољопривредних производа.

„Фестивал ће званично бити отворен сутра ујутро, а трајаће до недјеље до касних вечерњих часова“, рекаоје Куштриновић.

Одржавање овогодишњег „Ћевап феста“ подржао је Град Бањалука, путем Календара туристичких манифестација за 2024. годину.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстУ петак 14. јуна исплата социјалних давања у Српској
Сљедећи текстДодик: Везе и сарадња Српске и Русије на изузетно високом нивоу