Насловна Најновије Без дужих задржавања на граничним прелазима

Без дужих задржавања на граничним прелазима

124
0
На путевима у Посавини и Подрињу, као и на планинама, јутарња магла смањује видљивост, док се у осталим крајевима вози без посебних ограничења, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Измјене у саобраћају актуелне на су дионицама на којима се изводе радови. Због квара на водоводној цијеви, саобраћај се одвија успорено на дијелу магистралног пута Приједор-Сански Мост, у Улици Краља Александра у Приједору.

Режим саобраћаја измијењен је на магистралном путу Градишка-Нова Топола-Клашнице, Соколац-Подроманија, Бањалука-Српске Топлице, Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/, Челинац-Котор Варош, Теслић-Подјезера, Приједор-Стара Ријека, Приједор-Козарац, у тунелима Чељиговићи на магистралном путу Лапишница-Љубогошта и у тунелу Стамболчић на путу Пале-Подграб, на магистралном путу код Добоја гдје је у току градња ауто-пута.

Измјене у саобраћају су и на путевима Стари Угљевик-Главичице, у рејону Старог Угљевика, Србац-Горња Вијака–Разбој, Разбој-Тедин Хан и Тедин Хан-Теслић, Фоча-Горажде у Филиповићима, Језеро-Шипово, Укрина-Горња Вијака и Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље, као и на правцу Лакташи-Србац.

Деминерски радови изводе се на путу Поље-Подновље, у мјесту Горњи Божинци, подручје града Дервента, због чега долази до повремених обустава саобраћаја.

На путном правцу Станић Ријека-Дервента-гранични прелаз Брод креће се превоз вангабаритног терета, па се возачима савјетује да возе опрезније и поштују упутства овлаштених лица из пратње.

У ФБиХ се ради на дионици магистралног пута Житомислићи-Почитељ, Сарајево-Вогошћа, Добој-Маглај, на дионици ауто-пута Зеница сјевер-Зеница југ, на магистралном путу Бихаћ-Босански Петровац и на путу Јајце-Доњи Вакуф у тунелу Скела.

Повремене получасовне обуставе због деминирања терена актуелне су од 8.00 до 16.00 часова на магистралном путу Сребреник-Орашје, дионици Церик-пијаца „Аризона“. За вријеме обуставе у функцији је алтернативни правац Церик-Брчко-Орашје.

На граничним прелазима у БиХ јутрос нема дужих чекања.

ИЗВОРсрна
Претходни текстНародна библиотека у Рогатици добила донацију породице Акшамија
Сљедећи текстКошарац: Фрустрирано Сарајево користи сваку прилику да заустави развој Српске