Насловна Најновије Берлускони се осјећа добро

Берлускони се осјећа добро

119
0

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони, провео је трећу ноћ у миланској болници Сан Рафаеле, другу на одјељењу интензивне његе и сада се осјећа добро, изјавио је данас италијански министар спољних послова Антонио Тајани.

„Јутрос нисам разговарао са њим, али се добро одморио. У контакту сам са његовом породицом и са личним љекаром Албертом Зангриљом. Он /Берлускони/ је мирно провео ноћ и каже да се осјећа добро. И ово је већ позитивна чињеница“, рекао је Тајани италијанској телевизији СкајТг24.

Министар спољних послова је рекао и да је лијечење настављено и додао да је Берлускони „лав“ и да је увијек успијевао да побиједи своју болест.

Тајани, који је потпредсједник Берлусконијеве партије Форца Италија, такође је напоменуо да ће та странка одржати велики догађај у Милану 5. и 6. маја и изразио наду да ће њен лидер моћи да присуствује, пренио је „Спутњик“.

Берлускони /86/ је у сриједу поново примљен у миланску болницу Сан Рафаеле, коју је напустио 30. марта, након четвородневног боравка.

Он, наводно, пати од леукемије двије године, а стање му се погоршало прије неколико седмица.

ИЗВОРсрна, фото Телеграф.рс
Претходни текстМолитва, пост и покајање – три неизоставна елемента хришћанског понашања
Сљедећи текстСутра претежно облачно са падавинама