Насловна Вијести Источно Сарајево Бесплатне ски-карте за ауторе најљепших скијашких фотографија

Бесплатне ски-карте за ауторе најљепших скијашких фотографија

281
0

Олимпијски центар „Јахорина“ позвао је љубитеље фотографије, да учествују на конкурсу за најбољу скијашку фотографију, који расписује регионални скијашки часопис „СкиЈу“, а најбоље учеснике Центар ће наградити бесплатним ски-картама.

Аутори 10 најљепших фотографија које они подијеле у оквиру „Фејсбук“ групе www.facebook.com/groups/1082787609314153/ према оцјени стручног жирија, те броју лајкова, постаће власници тродневне карте за скијање на Јахорини у зимској сезони 2022/2023. у жељеном термину, док ће одабране фотографије бити објављене и у овом часопису, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

У саопштењу се наводи да је у текстуалном дијелу потребно нагласити име и презиме особе или особа које се налазе на фотографијама, као и мјесто и вријеме настанка фотографије.

„Од 1. октобра `СкиЈу` часопис ће се први пут наћи на киосцима у Србији, БиХ, Хрватској, Црној Гори, Словенији и Сјеверној Македонији. Часопис ће садржајем читаоцима који воле скијање и боравак на планини, али и онима који су често интригирани одмором у зимским мјесецима на једној од планина земаља бивше Југославије, бити савршен водич за планирање“, додаје се у саопштењу.

Kуповином часописа, између осталог, читаоци ће имати прилику да на једном мјесту сазнају која су то позната скијалишта из република некадашње заједничке државе, број и тежину стаза којима она располажу, на који начин да изаберу најбољи смјештај на планини, али и најбољег инструктора скијања омиљеног скијашког центра.

У саопштењу се додаје да ће текстови и фотографије овог часописа бити праћене информацијама о занимљивим, природним и историјским атракцијама у близини скијашких центара, али и интервјуима са познатим скијашима из свих држава бивше Југославије, у чак 20.000 примјерака.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстТрново: Kод мушкарца из Кантона Сарајево пронађени дрога и пиштољ
Сљедећи текстНови туристички садржај на врелу Паљанске Миљацке