Насловна Најновије Бијело Поље: У току потрага за убицом, путеви блокирани

Бијело Поље: У току потрага за убицом, путеви блокирани

774
0

Након што су брат и сестра Миланка и Јован Маџгаљ убијени синоћ у бјелопољском селу Соколац, осумњичени за двоструко убиство и даље је у бекству, а потрага за њим је у току.

Из полиције су саопштили да су на терену све расположиве јединице, а грађани су позвани на опрез, док се до Сокоца не може доћи јер јаке полицијске снаге обезбеђују пут од Слијепач моста до тог села, јавила је РТЦГ.

Јаке полицијске снаге су распоређене на траси у дужини од десет километара, док полиција претражује терен, уз подршку хеликоптера и дронова.

Из полиције су казали да је синоћ око 21.10 сати полицији у Бијелом Пољу пријављено да су у засеоку Соколац у близини Томашева убијене двије старије особе, чија су тијела пронађена у кући, а да је наоружани починилац побјегао с лица мјеста.

– Све расположиве полицијске јединице Регионалног центра безбједности Сјевер, Противтерористичке јединице, полицијски пси и хеликоптерска јединица Министарства унутрашњих послова и Војске Црне Горе стављене су на располагање и предузимају интензивне активности у циљу лоцирања и хапшења те особе – наводи се у полицијском саопштењу.

Из полиције су апеловали на грађане Бијелог Поља, нарочито мјештане Томашева, да буду опрезни, остану у својим кућама и не дозволе улазак непознатим особама.

Полиција је идентификовала једну особу за који се сумња да би могао бити починилац овог злочина, а осумњичени је Бјелопољац А.Б. који је вишеструки повратник и који је посљедњих дана виђен у том селу, а за њим полиција трага већ 15 дана због крађе пушке.

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстПолицајци с дугим цијевима испред полицијске станице у Босанској Крупи (ВИДЕО)
Сљедећи текстВучић: Противим се свакој врсти подјела, па и оним за ЕУ или БРИКС