Насловна Најновије Болница „Србија“ договорила сарадњу са проф. др сц мед Предрагом Алексићем специјалистом...

Болница „Србија“ договорила сарадњу са проф. др сц мед Предрагом Алексићем специјалистом урологије, супспецијалистом онкологије

191
0

Болница „Србија“ договорила је сарадњу са проф. др сц мед Предрагом Алексићем специјалистом урологије, супспецијалистом онкологије са ВМА, једном од најпризнатијих и највећих стручњака у области урологије и онкологије.

„Задовољство нам је што смо договорили сарадњу са проф. др Алексићем, који ће обављати све операције из области урологије које до сада нису рађене у нашој установи. Уз рад наших доктора и проф. др Алексића бићемо у могућности да пружимо комплетну здравствену заштиту из области урологије за све становнике наше регије, а и шире“, истакао је директор Болнице Небојша Шешлија.

Заказивање операција вршиће се након обављеног прегледа специјалисте урологије у Болници “Србија” др Пејића и др Тодоровића.

Проф. др Алексић медицински факултет завршио је у Београду, а специјализацију из урологије у Војномедицинској академији у Београду 1999. године. Од тада је стално запослен у Клиници за урологију ВМА гђе се тренутно налази на позицији начелника ове клинике. Након завршених специјалистичких студија из области урологије наставио је усавршавање у области онкологије.

Проф. др Алексић запослен је као ванредни професор хирургије на Медицинском факултету Војномедицинске академије. Аутор је или коаутор у више стручних и научних радова публикованих у стручним часописима.

ИЗВОРРТВИС/Болница ”Србија”
Претходни текстДуховна академија поводом 27 година од егзодуса сарајевских Срба, РТВИС, 16.3.2023.
Сљедећи текстУ поноћ почиње изборна тишина у Црној Гори