Насловна Вијести Република Српска Болница Требиње уводи неурохируршку операцију кичме

Болница Требиње уводи неурохируршку операцију кичме

262
0

Општа Болница у Требињу прва у Републици Српској почеће са реализацијом неурохируршких операција кичме, а крајем септембра у овој здравственој установи са радом почиње специјалиста неурохирург из Швајцарске Александар Ристовић.

Из ове здравствене установе саопштили су да су поносни на чињеницу што ће у требињској Болници почети са радом овај еминентни стручњак из области неурохирургије.

– Доктор Ристовић је специјалиста који врши холистичке и темељне прегледе и анализе тегоба кичменог стуба и мишићно-скелетног система, односно специјалиста је за кичмене проблеме и поремећаје повезане са централним нервним системом укључујући мозак, кичмену мождину, нерве и мишиће, са више од 25 година радног искуства – објављено је на Фејсбук страници Болнице Требиње.

Вршилац дужности директора Болнице Недељко Ламбета уприличио је састанак са овим цијењеним љекаром, а присуствовали су и генерални директор „Електропривреде Републике Српске“ Лука Петровић и начелник општине Гацко Огњен Милинковић.

– На састанку је уговорена сарадња, те остале појединости око доласка доктора Ристовића, који ће крајем септембра започети прво са специјалистичким прегледима, а потом и са оперативним захватима – наведено је у објави.

ИЗВОРСрна
Претходни текст„Породични дан“ у Источном Новом Сарајеву(ВИДЕО)
Сљедећи текстЕмисија „Пулс града“ 19.08.(ВИДЕО)