Насловна Најновије “Борац“ из Дрвара угостио “Војводину“ поводом вијека постојања

“Борац“ из Дрвара угостио “Војводину“ поводом вијека постојања

72
0

Ветерани фудбалских клубова „Борац“ из Дрвара и „Војводине“ из Новог Сада, одиграли су у Дрвару пријатељску утакмицу поводом обиљежавања 100 година постојања дрварског „Борца“.

Миладин Пураћ, легендарни голман „Војводине“, рекао је Срни да је ветеранима „Војводине“ указана посебна част да увеличају овај свечани тренутак.

Пураћ је истакао да је спорт много важан у животу човјека и да му је управо фудбал донио пријатељства која трају цијели живот.

„У дрварском `Борцу` играо је Добривоје Трнинић мој пријатељ и саиграч којег нисам видЕо скоро 40 година. Спорт је много важан у животу сваког човека, а посебно апелујем на младе да се баве спортом, да развијају ум и тело“, поручио је Пураћ.

Домаћини су изразили велику захвалност новосадској „Војводини“, која је својим гостовањем употпунила велики јубилеј дрварског Фудбалског клуба.

Тренер „Борца“ Славко Куриџа навео је да је овај фудбалски клуб у посљедњих десет година угостио и ветеране бањалучког „Борца“, „Црвене звезде“ и „Партизана“.

Пријатељска утакмица између ветерана „Борца“ и Војводине“ одиграна је јуче на Спортско-рекреативном центру „Радомир Ковачевић“ У Дрвару.

Фудбалски клуб „Борац“ из Дрвара основан је 1924. године.

ИЗВОРсрна, фото илустрација eTrafika
Претходни текстПожар на Тари под контролом
Сљедећи текстУИС: Од сутра до 30. августа пријаве за други уписни рок