Насловна Најновије Вања Симић ученик генерације у ОШ “Соколац“

Вања Симић ученик генерације у ОШ “Соколац“

143
0

Вања Симић, проглашена је данас за ученика генерације у Основној школи /ОШ/ „Соколац“, рекао је Срни директор ове школе Ђорђе Рајић.

Рајић је навео да је ова ученица показала изузетне резултате током деветогодишњег школовања и да је својим залагањем, трудом и понашањем заслужила да понесе ову престижну титулу.

Приликом бодовања ученика генерације, како каже, осим њиховог општег успјеха у учењу у обзир се узимају и учешћа на такмичењима на свим нивоима, а бодују се и ваншколске активности.

Према његовим ријечима, ову школску годину у ОШ „Соколац“ завршавају четири одјељења деветих разреда са укупно 96 ученика, међу којима је седам носилаца Вукове дипломе.

Рајић је најавио да ће у петак, 31. маја, ученици ове школе организовати приредбу „Дан дјечијих постигнућа“ на којој ће пригодним програмом показати шта су постигли током школовања. Том приликом биће уручене Вукове дипломе и специјалне награде најуспјешнијим ученицима завршних разреда.

„Наша школа води рачуна о томе да резултат, труд и рад сваког ученика буде адекватно вреднован, те ћемо додијелити награде и прогласити спортисту године, спортисте генерације и слично“, навео је Рајић.

ИЗВОРсрна
Претходни текст„Оком камере“, Јефимија Мијановић Јукић, маркетинг и ПР менаџер Газпром и НИС Петрол БиХ (Видео)
Сљедећи текстНестабилно, могући и пљускови