Насловна Вијести Источно Сарајево Вечерас хуманитарни турнир „Тројка из блока“

Вечерас хуманитарни турнир „Тројка из блока“

227
0

У Источном Сарајеву вечерас ће бити одигран шести хуманитарни турнир „Тројка из блока“.

Kоординатор спортско-хуманитарног турнира „Тројка из блока“ Марко Маунага изјавио је Срни да је на подручју Источног Сарајева, уз помоћ спонзора хуманитарних догађаја и свих учесника до сада прикупљено 70.000 KМ.

„Помогли смо 23 породице са укупним вриједношћу помоћи од 120.000 KМ. У првој половини године смо прикпили средства за двије породице Макере из Љубиња и Братиће из Билеће“, навео је Маунага.

Он је прецизирао да су породици Макаре помогли да им буде завршена кућа, док су радови код Братића још у току.

„До сада је уложено неких 30.000 KМ и остало је још да урадимо унутрашњу столарију“, рекао је Маунга, истичући да ће у Братунцу, такође, бити помогнута изградња куће породици Илић.

Маунага је позвао све људе доброг срца који су претходних година на најљепши начин предствили Источно Сарајево да и вечерас буди дио овог хуманитарно спортског спектакла.

Турнир је заказан за вечерас у 19.00 часова на кошаркашким теренима у Парку Гаврила Принципа, а у случају лоших временских услова, биће одржан у старој дворани Спортско-рекреационог центара „Славија“.

Хуманитарни турнир првобитно је био планиран за 27. августа али је тада одгођен због најављених лоших временских прилика. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстЋорић: Штедња један од начина очувања енергетске стабилности
Сљедећи текстВрховац: Друга инвестициона конференција круна активности ИРБ-а