Насловна Најновије Вишеград: Завршена реконструкција Центра за социјални рад

Вишеград: Завршена реконструкција Центра за социјални рад

25
0

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић, изразио је задовољство због завршетка реконструкције просторија Центра за социјални рад у Вишеграду, која се реализује заједничким средствима Владе Српске и ове општине.

„Запослени ће убудуће имати условне просторије за рад и пружање помоћи корисницима овог центра“, рекао је новинарима Шеранић који данас борави у посјети Вишеграду.

Он је напоменуо да су током ове године завршени радови на систему гријања у Дому за женска лица са инвалидитетом.

„Посебно желим да нагласим одлично функционисање вишеградског Дома здравља. Што се тиче нових пројеката, са управом ове здравствене установе разговарано је о набавци сензорне собе која је потребна, како са аспекта социјалне, тако и здравствене заштите. Обишли смо Центар за базичну рехабилитацију, нову лабораторију и разговарали о новим услугама које Дом здравља пружа пацијентима“, рекао је Шеранић.

Министар се данас састао и са начелником Вишеграда Младеном Ђуревићем са којим је потом посјетио здравствене и социјалне установе.

Ђуревић је захвалио за подршку Владе Републике Српске и ресорног министарства и указао на пројекте који су омогућили боље функционисање свих установа на подручју Вишеграда, а тичу се пружања услуга здравствене заштите, рјешавања социјалних проблема и хуманитарног рада.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДанас обиљежавање 30 година од оснивања ратне болнице у Калиновику
Сљедећи текстФоча: На Међународном конгресу стоматолога операција уживо и предавања стручњака