Насловна Најновије Вишеград: Наредне године вијек постојања ФК “Дрина ХЕ”

Вишеград: Наредне године вијек постојања ФК “Дрина ХЕ”

185
0

Фудбалски клуб „Дрина ХЕ“ има подршку општине Вишеград за организововање јубилеја – вијека постојања, који ће бити обиљежен наредне године низом манифестација, договорено је на данашњем састанку.

Начелник Вишеграда Младен Ђуревић рекао је да је задовољство што фудбалски клуб ове године остварује врхунске резултате, те напоменуо да је договорено формирање организационог одбора за прославу јубилеја.

Предсједник Клуба Дејан Крсмановић рекао је да је такмичарска година за овај клуб била веома успјешна, а први такмичарски дио сезоне завршили су на првом мјесту, с тим да имају још једну утакмицу.

„Остварили смо све зацртане циљеве у спортском дијелу и трудили смо се да стабилизујемо и унаприједимо рад у клубу. Надам се да ћемо успјети ојачати екипу са новим играчима, да изборимо опстанак на првом мјесту табеле, као и да се пласирамо у Прву лигу Републике Српске. Мислим да је значајно да општина има прволигаша“, истакао је Крсмановић.

Он је нагласио да општина Вишеград највећим дијелом издваја средства за функционисање овог клуба, а други дио средстава намирује се од генералног спонзора „Хидроелектране на Дрини“.

Капитен у овом клубу Бојан Марковић рекао је да је ово једна од најуспјешнијих сезона, те нагласио велику жељу да се врате у Прву лигу Републике Српске.

„Да поводом прославе стоте годишњице поклонимо Вишеграду наш повратак у Прву лигу“, истакао је Марковић.

ФК „Дрина ХЕ“ заузима прво мјесто Друге лиге Републике Српске, група исток.

ИЗВОРСрна
Претходни текстГрад Београд даје за градску кућу на Сокоцу 256.000 евра
Сљедећи текстЛана Пудар на Европском првенству у Румунији