Насловна Најновије Вишеград: Ђуревић организовао пријем и новчане награде за најбоље средњошколце и основце

Вишеград: Ђуревић организовао пријем и новчане награде за најбоље средњошколце и основце

30
0

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, организовао је данас пријем за вуковце и ученике генерације основне и средње школе и том приликом им уручио новчане награде.

Ученици генерације награђени су са по 500 КМ, вуковци са 100 КМ, а одлични ученици са 50 КМ.

Ђуревић је рекао да је ово прилика и да буду се похваљени наставници и професори који су дали све од себе да ови ђаци буду најбољи међу најбољима.

„Дужи низ година имали смо и организовану вожњу бродом за најбоље ученике, али ове године, због ниског водостаја Дрине, вожња ће бити одгођена за други дан“, навео је Ђуревић.

Ученик генерације у средњој школи Анастасија Милосављевић рекла је да планира да упише Војну академију у Београду.

Она је захвалила за пријем, истичући да им је то подршка и захвалност за све што су до сада постигли.

Ученик генерације у основној школи Андреа Бенђо рекла је да јој основна школа није представљала проблем, да планира да настави са марљивим радом, додајући да ће многи од њих уписати гимназију.

Професор Љерка Петровић захвалила је за пријем и подршку Општинске управе, истичући да је ово добра генерација средњошколаца којима је пожељела да упишу факултет који желе, као и срећу у животу.

Педагог у основној школи Тања Новаковић захвалила је у име школе и директора начелнику и Општинској управи за подршку која је важна на прелазу из једног периода дјетињства ка новом.

ИЗВОРсрна
Претходни текстАмбасадор Србије сутра у посјети општини Соколац
Сљедећи текстСастанак Карана и Дачића у Требињу, слиједи потписивање меморандума о сарадњи