Насловна Најновије Вишковић: Гнусна лаж да имам имовину на Јахорини

Вишковић: Гнусна лаж да имам имовину на Јахорини

163
0

Мандатар за састав нове владе Републике Српске Радован Вишковић, изјавио је да не посједује било какву имовину на Јахорини, те позвао све истражне органе у БиХ и Српској, да испитају наводе у којима се он оптужује за такво нешто.

„Позивам полицију, правосуђе и друге органе, да све те наводе испитају, јер је ријеч о гнусној лажи усмјереној ка мени и мојој породици. Све те оптужбе нису тачне и немају везе са животом. Ја не посједујем имовину на Јахорини, ниједан метар квадратни, никакву викендицу или апартман. То нема ни моја најближа, ни шира породица“, рекао је Вишковић одговарајући у Народној скупштини, на оптужбе посланика листе „За правду и ред“ Небојше Вукановића.

Вишковић је рекао да га стално покушавају оптужити да посједује различиту имовину, хотеле и апартмане, те оне који шире такве неистине позвао да престану да замајавају грађане.

„Не знам шта више имам. Одведите ме да видим гдје је то моје“, рекао је Вишковић.

У Народној скупштини Републике Српске почела је посланичка расправа на посебној сједници о избору нове владе Српске, а на којој је мандатар Радован Вишковић изнио свој експозе и приједлоге за будуће министре.

ИЗВОРсрна, фото Aloonline.ba
Претходни текстВишковић: Заједнички циљ – јака, стабилна и просперитетна Српска
Сљедећи текстГодина 2023. биће топлија од ове